huidziekten

contactallergie

spataders

PUVA/UVB therapie

fotodynamische therapie

ontharingslaser

vasculaire laser

rejuvenatie huidverjonging


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AanbodBehandelingen

 

HUIDZIEKTEN :diagnose en behandeling

 

HEELKUNDE

VENEUZE PATHOLOGIE

 

ESTHETISCHE DERMATOLOGIE

 


PUVA-UVB-therapie

FOTODYNAMISCHE therapie

CUTERA LASER

  • Vasculaire therapie: Onesthetische verwijde bloedvaten in het gezicht of op de benen bij zowel mannen als vrouwen zijn verleden tijd, dankzij de CoolGlide lasertechnologie van Cutera. Met de meest geavanceerde technologie en een uniek design kan de CoolGlide technologie veilig en efficiënt zowel de oppervlakkige kleine bloedvaten in het aangezicht als de dieper gelegen blauwe bloedvaten op de benen behandelen bij aale huidtypes.

 

  • Laser Genesis: Laser Genesis huidtherapie is een innovatieve, technologisch hoogstaande manier om voor vrouwen en mannen een stralende en gezonde huid te verkrijgen. Laser Genesis helpt de jeugdige glans van uw huid te herstellen door de eerste tekenen van een verouderende en zonbeschadigde huid te behandelen (roodheid, grote poriën, ongelijkmatige textuur, fijne lijntjes en rimpels). Het is wetenschappelijk bewezen dat de Laser Genesis procedure nieuw lichaamseigen collageen doet aanmaken.

 

  • Ontharing Prowave : Ongewenste haren zijn verleden tijd voor zowel mannen als vrouwen, dankzij de Cutera ProWave ontharingsmethode. Pijnlijke methodes zoals was, elektrolyse of scheren zijn definitief voorbijgestreefd! De nieuwste technologie van ProWave is dé oplossing voor dit probleem. ProWave is wereldwijd goedgekeurd voor permanente reductie van haar en kan veilig en efficiënt toegepast worden op diverse huidtypes.

 

  • Limelight Laser: De Limelight behandeling is een nieuwe niet-invasieve techniek (zonder snijden) op basis van intens flitslicht, om kleine verwijde vaatjes en pigmentaties te verbleken. Deze veranderingen ter hoogte van de huid worden uitgelokt door de zon, en zijn dus een teken van zonbeschadiging. Men bekomt door deze therapie ook een verfijning van de huidtextuur die er eveneens toe bijdraagt dat de behandelende huid een verjongingskuur ondergaat.

 

  • Titan Laser: geeft u een volledige natuurlijke optie om de klok van de huidveroudering actief terug te draaien, door gebruik te maken van infrarode lichtenergie die de aanmaak van nieuw collageen stimuleert diep onder het huidoppervlak. Titan kan de huid verstrakken van uw gezicht, armen, buik en benen. Het is de ideale oplossing om uw jeugdige uitstraling te accentueren zonder chirurgie, hersteltijd of injecties.

 

  • GenesisNail Laser: De laserbehadeling om veilig en effectief teennagel schimmel te behandelen.